Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΣοκοΟοόΛαση!!!!!

Η ομορφιά εκπέμπεται από ένα μεγάλο χαμόγελο!Τρώγοντας ένα σοκολατένιο γλυκό σιιίγουρα θα μας βγει αυθόρμητα!Γι' αυτό λοιπόν εδώ σας δίνω μια συνταγή για ένα πολύ απλό αλλά πολύ νόστιμο γλυκό!Έτοιμες?

ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

Υλικά
   5 κούπες γάλα
   2 κουβερτούρες
  10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  10     >>               >>   κορνφλάουρ
    2 κουταλιές βιτάμ
    1 πακέτο  μπισκότα πτι μπερ 

Για την σαντιγί : 1 μόρφατ
                             1 ζαχαρούχο γάλα


Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Βράζουμε το γάλα μέχρι να φουσκώσει και όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα, την ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το βιτάμ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει λίγο. Σπάμε στα 4(ή και περισσότερο) τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα αφού την έχουμε αποσύρει από το μάτι.Ανακατεύουμε λίγο και τα απλώνουμε σε ένα ταψί κάπως βαθύ και το βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσει λίγο (περίπου 10 λεπτά).

Για την σαντιγί : Χτυπάμε την μόρφατ με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να δέσει τόσο όσο να αποκτήσει την υφή της αρεσκείας σας. Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και πάλι ψυγείο. 

'Ετοιμοoo!!!!! Δύσκολο;
                                                                    ΚΑΛΗ   ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

4 σχόλια:

  1. 8a to ftia3w k 8a sou pw....an k dn eimai fun ts sokolatas....ti zaxaro...plastria eisai su!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to ekana!!!kala teleio!!!giati den moiazei me ton kormo katsarolas!!kai h santigy morfat exei pou wraia geush..egw den thn ekana toso sfuxth!!kai ta mpiskota den malakwsan polu ...efaga to tapsi se mia vdomada alla xalali!!ANTE PES KANA ALLO GLUKAKI NA GOUROUNIASOUME... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Love reading your comments!
Please Don't leave your links!